Informatici.sk - Cleverlance Slovakia 


Cleverlance Slovakia
 
Informácie o firme
 
Baví nás vytvárať a aplikovať IT riešenia a služby, ktoré podporujú a rozvíjajú podnikateľské vízie: veľké i menšie. Prakticky to vyzerá tak, že poskytujeme konzultačné služby a dodávky softvérových riešení. Zameriavame sa na oblasť podpory predaja a komunikácie našich zákazníkov – a to pomocou multikanálových aplikácií. Vyvíjame ich pre internet, mobilné a telefónne bankovníctvo, samoobslužné systémy pre objednávanie a zriaďovanie služieb, systémy riadenia a podpory mobilných pracovníkov servisných služieb alebo systémy optimalizácie a riadenia procesov medzi predajnými kanálmi (front office) a backoffice.

Našimi zákazníkmi sú veľkí hráči v oboroch finančníctva (banky, poisťovne, leasingové a úverové inštitúcie), telekomunikácií, obchodu a služieb. Zákazníci hovoria, že sme pre nich strategickým partnerom. Prečo? Pretože z ich pohľadu nerobíme softvér, ale pomáhame im dosahovať lepšie hospodárske výsledky – napríklad inováciami ich vlastných procesov a obchodných služieb. Naše know-how v oblasti IT je len prostriedkom.


Právna forma:Spoločnosť s ručením obmedzeným
Región pôsobenia:Slovenská republika

Adresa:

Cintorínska 9
811 08 Bratislava


Katalóg IT firiem
 
Firma je v IT katalógu zaradená do sekcií: IT riešenia, Software výroba, Komplexné riešenia IT/IS, Poradenstvo v oblasti IT, Vývoj SW aplikácií, Webdizajn, SW aplikácie pre priemysel, CAD konštrukcia, Vývoj web aplikácií


<< návrat späť