Informatici.sk - GIT Consult Slovakia, s. r. o. 


GIT Consult Slovakia, s. r. o.
 
Informácie o firme
 
GIT Consult je medzinárodná HR konzultačná spoločnosť a od roku 2004 má pobočku v Bratislave. Okrem toho má pobočky v Prahe a Brne. V marci 2006 sa spoločnosť stala členom verejne obchodovateľnej spoločnosti Empresaria plc.

Špecializujeme sa na konzultácie v oblasti vyhľadávania ľudských zdrojov a riešení na trhu informačných technológii, telekomunikácii a inžinierstva. S viac ako desaťročnou skúsenosťou v oblasti personálnych služieb v IT & Telco, sme najlepšia alternatíva pre obsadenie najvhodnejších kandidátov tejto oblasti.

Služby GIT Consult zahŕňajú: nábor a výber pracovníkov, personálny lízing, priame oslovovanie kandidátov, contract staff, poradenstvo a služby prieskumu v oblasti ľudských zdrojov.

Našich kandidátov berieme ako našich klientov – pretože nimi aj sú. Stratégiou je preto vytvoriť si dlhotrvajúci vzťah založený na profesionalite, zdvorilosti a otvorenosti. Ak hľadáte projekty alebo prácu v Slovenskej a Českej republike, vieme Vám poskytnúť správnu pracovnú ponuku.

Bližšie informácie o spoločnosti GIT Consult a o aktuálnych pozíciách nájdete na stránke www.gitconsult.sk. Taktiež na sieťach Linkedin a Facebook.







Právna forma:Spoločnosť s ručením obmedzeným
Región pôsobenia:Slovenská republika

Adresa:

GIT Consult Slovakia, s. r. o.
Royko Passage, Galéria Delta
Poštová 3
811 06 Bratislava


Katalóg IT firiem
 
Firma je v IT katalógu zaradená do sekcií: Komplexné riešenia IT/IS, Poradenstvo v oblasti IT, Personálne služby


<< návrat späť