Informatici.sk - Beset, spol. s r. o. 


Beset, spol. s r. o.
 
Informácie o firme
 
Spoločnosť Beset ako systémový integrátor je dodávateľom ucelených riešení na báze štandardných produktov i aplikácií vyvinutých podľa požiadaviek zákazníka.
Beset prináša svojim zákazníkom komplexné profesionálne riešenia, kvalitné služby, spoľahlivosť, pohotovosť, vysokú úroveň implementácie informačných systémov a následnú starostlivosť o informačný systém ako celok. Naše ciele sa snažíme dosiahnuť pomocou odborne vyškolených technikov, profesionálneho manažmentu, výberom kvalitných pracovníkov a pomocou know-how na vytváranie a zavádzanie systémov akéhokoľvek rozsahu.

V apríli 1994 sme ako prvá firma v oblasti informačných technológií získali medzinárodné osvedčenie ISO 9001. Certifikát kvality spoločnosť Beset každý rok úspešne obhajuje, čím svojim zákazníkom zaručuje vysokú kvalitu ponúkaných produktov a služieb.

Následne po zmene majiteľa a názvu spoločnosti Beset uzatvorila nové partnerstvá a stala sa členom asociácie CEE IT GROUP, zoskupenia IT spoločností zo strednej a východnej Európy.

Spoločnosť Beset v roku 2005 získala certifikát informačnej bezpečnosti podľa požiadaviek normy BS 7799. Beset spĺňa prísne požiadavky normy a svojim zákazníkom a partnerom tým poskytuje istotu, že získané informácie sú spoľahlivo a bezpečne chránené.


Právna forma:Spoločnosť s ručením obmedzeným
Región pôsobenia:Slovenská republika

Adresa:

Beset, spol. s r. o.
Jelenia 18
811 05 Bratislava


Katalóg IT firiem
 
Firma je v IT katalógu zaradená do sekcií: Komplexné riešenia IT/IS, Systémový integrátor


<< návrat späť